دانش گستران
  • صفحه اصلی
  • پروفَن
  • رویداد ها
    • نوتریگارد
    • علوم شناختی
  • آزمون ها
  • درباره ما
  • تماس با ما
دانش گستران
  • صفحه اصلی
  • پروفَن
  • رویداد ها
    • نوتریگارد
    • علوم شناختی
  • آزمون ها
  • درباره ما
  • تماس با ما
دانش گستران

کاهش باقی مانده سموم در زعفران

پروژه امنیت غذایی کاهش باقی مانده سموم در زعفران
پوستر پروژه سموم زعفران

حوزه:امنیت غذایی

رشته:کشاورزی

ژانویه 23, 2025

امنیت غذاییکشاورزی

فیسبوکXپینترستلینکدینایمیل
  • نوشته قبلیکاهش یا فراوری ضایعات حاصله از تولید کنسرو رب گوجه فرنگی

  • نوشته بعدیکاهش یا فراوری تفاله حاصله از تولید روغن حیوانی

عنوان ‫نوشته های مرتبط

پوستر پروژه مزرعه پرورش ماهی

ماژول اندازه‌گیری هوشمند پارامترهای آب برای مزرعه پرورش ماهی

امنیت غذایی, مهندسی برق, مهندسی کامپیوتر گرایش هوش مصنوعی
پوستر پروژه تفاله حاصله از روغن حیوانی

کاهش یا فراوری تفاله حاصله از تولید روغن حیوانی

امنیت غذایی, صنایع غذایی
پوستر پروژه رب گوجه

کاهش یا فراوری ضایعات حاصله از تولید کنسرو رب گوجه فرنگی

امنیت غذایی, صنایع غذایی

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات
Logo
با دانش‌گستران در ارتباط باشید:

مكان

تهران، فردوسی،کوچه براتی
09981380177
© تمامی حقوق برای دانش‌گستران محفوظ است.
خانه